Bokhyllor & Skåp från Laura Ashley är alla tillverkade med stor omsorg och noggrannhet för att kunna ge glädje i många år framöver. Hos oss finner ni den perfekta bokhyllan av anrik karaktär i massivt träslag och gedigen handkonst. Våra skåp är skapta utifrån funktionalitet och estetik. Välj nedan i vårt utvalda sortiment av bokhyllor och skåp i många olika stilar, material, storlekar och färger.

Våra bokhyllor har smart design och erbjuder bra djup för förvaring och placering. Vi erbjuder bokhyllor i flera olika hyllplan där den personliga smaken och syftet med bokhyllan bör tas i åtanke. Bokhyllorna är tillverkade i Storbritannien. Välj utifrån bokhyllor med eller utan luckor.

I vårt sortiment av Bokhyllor & Skåp hittar ni även vitrinskåp i vackra modeller. Här finner ni skåp med olika förvaringslösningar och skåpdesign. För bästa möjliga funktionalitet har skåpen från Laura Ashley generöst med förvaringsdjup. Skåpen är tillverkade för stabil placering och har alltid en säker plattform.