Mediamöbler från oss på Laura Ashley är det perfekta komplementet till vardagsrummet. Ge din TV och all dess tillbehör ett lyft med en av våra gedigna TV-bänkar. Våra TV-bänkar tillför ytterligare elegans och ordning till ert vardagsrum. Dölj alla sladdar och apparater med en anrik TV-bänk från oss.

Fördelarna med media möbler är många och listan kan göras lång, men en av de främsta egenskaperna är möblernas förvaringsmöjligheter. Mediamöbler och tv-bänkar är praktiskt lagd av naturliga skäl. Dock anser vi som möbeltillverkare att en möbels praktiska funktionen inte behöver negativt påverkas dess skönhet. Därför är alla våra mediamöbler och tv-bänkar tillverkade av dom finaste tänkbara materialen och erhåller alla exklusiva design. Mediamöblerna ska både vara njutbara att beskåda men samtidigt vara utmärkta som kabelgömma för sladdar, apparater och elektronik. Hos oss finner ni exklusiv inredningsinspiration till både vardagsrummet och tv-rummet. En tv-bänk från Laura Ashley tillför en enastående känsla av design i första klass.

Vårt mål är att tillföra ett vackrare vardagsrum där elektroniken inte står i centrum utan vackra möbler låts ta rum. Vårt utbud är influerat av anrik brittisk design och har därmed en unik karaktär kring dess utformning. Detta innebär att våra tv-möbler är i en klass för sig. Vi erbjuder tv-bänkar och mediamöbler med förvaringslösningar både med samt utan lådor och luckor. Vi har tv-bänkar i flera olika plan med möjlighet till förvaring av högre antal apparater. Vare sig val av storlek, material eller färg så har alla våra mediamöbler det gemensamma syftet att underlätta inredningen av vardagsrum samt tv-rum. Detta eftersom dagens elektronik ibland skär sig tillsammans med den övriga heminredning.