Hoppa till innehåll
-25%

Forsythia, Blommig tapet i Rosehip Röda och grå toner

746,25 kr

 

Detta är en fräsch och modernt mönstrad tapet i rosehip, en varm röd med brända toner. Det blommiga och eleganta mönstret ger ett raffinerat utseende
Artikelnr: 3713970 Kategori:

Forsythia, blommig tapet i rosehip röda och grå toner

Detta är en fräsch och modernt mönstrad tapet i rosehip, en varm röd med brända toner. Det blommiga och eleganta mönstret ger ett raffinerat utseende. Det är dämpat och omger sig med ett delikat lugn. Detta är en tapet som kan passa bra ihop med enfärgade gardiner eller om du vill ha den engelska lantsstilen, kombinerad med rutor och ränder i röda toner, eller samma mönster i gardinen, för en harmoni i mönstermixen.

Upphängning:

(PTW) eller Non woven papperstapeter, är det enklaste sättet att hänga upp tapeter, du tar lim på väggen, hänger den kant för kant och låter den torka. Lätt att hänga och lätt att ta bort om du vill ha ett nytt uttryck.Vi rekommenderar att du använder vårt tapetlim, annars använda lim för papperstapeter. PTW kan användas i alla rum, inklusive kök och badrum. Tapeten är hållbar och extra tvättbar.

Här kan du titta på instruktionsvideo från Laura Ashley UK.

 

Produktinformation:

Artikelnummer: 3713970
Färg: Rosehip rött, grått, vitt
Mönsterrapport: 53cm
Material: Non woven papper.
Storlek: B53cm, rullens längd er 10m
Tvättinstruktioner: Torka av med en lätt fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Använd inte starka rengöringsmedel med blekning eller liknande.

Vi rekommenderar att du beställer ett klipp av tapeten innan du bestämmer dig, så att du får se färg och mönster i rummet du vill tapetsera.

Alla våra tapeter tillverkas i Storbritannien.