Hoppa till innehåll

Tapet- videung i naturliga toner med inslag av lila

995 kr

Det här är en modern och spännande tapet med videung i naturliga toner med inslag av lila. En tapet som ger en tidlös och klassisk elegans med sin närvaro

Artikelnr: 113358 Kategori: Etiketter: ,

Tapet- videung i naturliga toner med inslag av lila

Pussy Willow, en av våra ikoniska mönsterdesigner. Mönstret återupptäcktes 2011, när våra möbeldesigners granskade Laura Ashleys rika arkiv av mönsterdesign. Den slående orientaliskt inspirerade designen var då med en fågel, och samma pittoreska grenar av gässling. Denna moderniserades sedan och designades om till den utgåva vi har idag av Pussy Willow, som har blivit en tidlös designklassiker som finns i flera färgvarianter och som flera produkttyper.

Det här är en modern och spännande tapet med videung i naturliga toner med inslag av lila. En tapet som ger en tidlös och klassisk elegans med sin närvaro. Det kräver inte mycket av utrymmet, men ger ett elegant och förfinat uttryck med de slående stilistiska och orientaliskt inspirerade grenarna av gässling

En förenklad och förfinad elegans som kommer att ge dig mycket nöje. I vår rika kollektion finns andra inredningsartiklar i både naturliga toner och lila, vilket gör att du kan skapa en helhetsinredning precis efter dina önskemål.

 

Upphängning:

Detta är en PTW, förbi på väggen, så här tar du limmet direkt på väggen, och sedan hänger det upp på längden, de läggs kant i kant. Vi rekommenderar att du har grundmålat underlaget med samma färg som grundfärgen i tapeten.

Produktinformation:

Artikelnummer: 113358
Material: 100% papper
Mönsterrapport: 46 cm
Färg: naturliga toner, lila, matt finish
Storlek: Rulle: L 10 m, B 52 cm
Tvättråd: Torka av med en lätt fuktad trasa, använd inte starka tvättmedel med blekmedel eller liknande.

Vi rekommenderar att du beställer ett klipprov innan du fattar ett beslut, då kommer du att kunna se tapeten i rummet.

Alla våra tapeter tillverkas i Storbritannien.

Ytterligare information

batch