Hoppa till innehåll
-40%

Wild meadow, Tapet med mönster av vildblommor i lila toner

537 kr

Wild Meadow, Tapet med mönster av vildblommor i lila toner, som en engelsk blomsteräng är denna serie, de känsliga ängsblommorna är levande i färg och uttryck

Artikelnr: 113362 Kategori:

Wild Meadow, tapet med mönster av vildblommor i lila toner

Som en engelsk blomsteräng är designen i denna serie de känsliga ängsblommorna är levande i färg och uttryck. Blommor och fjärilar i vacker förening, som man är van vid från en äng fylld med blommor på sommaren.  De eleganta och vilda blommorna av lila, rosa och gråa toner ger en tidlös touch, lantlig men modern.

Upphängning:

(PTW) eller Non Woven papperstapeter, är det enklaste sättet att hänga upp tapeter, du tar lim på väggen, hänger den kant för kant och låter den torka. Lätt att hänga upp och lätt att ta bort om du vill ha ett nytt uttryck. Vi rekommenderar att du använder vårt tapetlim, annars använd lim för papperstapeter. PTW kan användas i alla rum, inklusive kök och badrum. Tapeten är hållbar och extra tvättbar.

Här kan du titta på instruktionsvideo från Laura Ashley UK.

 

Produktinformation:

Artikelnummer: 113362
Färg: lila
Mönsterrapport: 52cm
Material: Non woven papper.
Storlek: B53cm, rullens längd är 10m

Tvättinstruktioner: Torka av med en lätt fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Använd inte starka rengöringsmedel med blekning eller liknande.

Vi rekommenderar att du beställer ett prov av tapeten innan du bestämmer dig, så att du får se färg och mönster i rummet du vill tapetsera.

Alla våra tapeter tillverkas i Storbritannien.