Fri frakt vid order över 1000 kr, annars endast 65 kr.
Order före kl 12.00 vardagar behandlas samma dag.
Faktura (även delbetalning), kort- & direktbetalning med Klarna.
Hämta dina varor från vår butik i Stockholm. Våra butiker

Belysning

Visar 1–24 av 211 resultat

Vackra lampor och lampskärmar

En exklusiv lampa kan antingen komplettera rummets möblering eller briljera som inredningsartikel. Att köpa lampor från Laura Ashley är att tillföra liv och värme till er heminredning. Välj från ett stort urval av exklusiv belysning och dekorativa lampor i olika storlekar, material, design och färg. Vi erbjuder belysningsidéer i form av inomhusbelysning tillverkad av vacker lampdesign. Ljuskällor och armaturer av den absolut högsta kvalitén. För praktiska råd, se vår behändiga Belysningsguide.


Mer om Belysning från Laura Ashley
En vacker taklampa kan förädla vardagsrummet, medan plafonder kan vara en mer praktisk belysningslösning. Behövs det bättre läsbelysning eller kontorsbelysning passar en skrivbordslampa eller läslampa betydligt bättre. Bordslampor bör inhandlas med syfte för vackrare inredning. Våra spända lampskärmar kan förvandla vilken alldaglig lampfot som helst till estetisk skönhet. Använd fönsterbelysning och fönsterlampor för att belysa ditt hem utifrån.
Unna dig en lyxigare tillvaro i favoritfåtöljen med en av våra golvlampor. Låt inte hallen fördunklas i mörker utan skapa en ljusare tillvaro med en elegant vägglampa som ljussättning. Som världskänd möbeltillverkare, designer av tyger samt möbler, är vi stolta att presentera oss som belysningsleverantör online. Välkommen till en lite finare lampaffär på nätet.

show blocks helper

Välj färg

Välj mönster

599 kr
3699 kr
499 kr
2099 kr