Fri frakt vid order över 1000 kr, annars endast 65 kr.
Order före kl 12.00 vardagar behandlas samma dag.
Faktura (även delbetalning), kort- & direktbetalning med Klarna.
Hämta dina varor från vår butik i Stockholm. Våra butiker

Bordslampor

Visar 1–24 av 38 resultat

Bordslampor

Här hittar du klassiska, engelska bordslampor med charmigt yttre och varmt inre. Förgyll rummets inredning genom att låta ljuset flöda från våra exklusiva bordslampor, i olika design, material och kulör. Våra lampor är formgivna för långvarigt bruk och unik belysningsdesign av högsta kvalitet. Bläddra i lampsortimentet nedanför och beställ hem din lampfavorit.


Mer om Bordslampor från Laura Ashley
Att köpa lampor från Laura Ashley tillför tradition och anrikt arv till er tillvaro. En bordslampa från oss tillför en klassisk, anrik känsla av lyx och elegans. Finn belysningsinspiration med våra retro lampor eller vintage lampor. Vi har flera olika lampserier varav alla erhåller en exklusiv lampdesign som ger inredningen en lyxigare tillvaro. Vare sig bordslampan syftas att användas som mysbelysning, läsbelysning, komplementsbelysning eller allmänbelysning är det viktigt att bordslampan speglar övrig inredning. I vårt sortiment finns bordslampor med lampfot i metall, glas och trä. Vi har högt placerade glaskupoler med ljuskällor på eleganta bordslampor med mjukt ljussken. Alla har stabil stomme för säker och stabil placering på önskat bord, hylla samt byrå.

Våra olika lampserier finns ibland även tillgängliga i olika storlekar. Lampornas design är alla profilerade för att kunna matchas och sammansättas med övriga inredningsartiklar i vårt inredningssortiment. De flesta modeller går även att komplettera med våra spända tygskärmar. Våra lampskärmar finns i flera olika storlekar och motiv, med syfte att skapa en vackrare vardag. I vissa fall medföljer en angiven lampskärm med aktuell bordslampa. Detta står då angivet vid produkten. I andra fall är lampskärm ej medföljande. Var därför noga med att kontrollera detta innan genomförandet av köp angående bordslampa. Däremot, glöm inte att du även kan köpa inredning som lampor och inomhusbelysning i våra välsorterade butiker. Du är mer än välkommen att besöka våra butiker i Stockholm, Malmö samt Göteborg.

show blocks helper

Välj färg

Välj mönster

499 kr
2099 kr
1899 kr
2299 kr
2499 kr
1499 kr
Ny
2999 kr
1295 kr
1699 kr
2995 kr

Bordslampor

Albert Lamp Base

1299 kr