Fri frakt vid order över 1000 kr, annars endast 65 kr.
Order före kl 12.00 vardagar behandlas samma dag.
Faktura (även delbetalning), kort- & direktbetalning med Klarna.
Hämta dina varor från vår butik i Stockholm. Våra butiker

Klockor

Visar alla 16 resultat

Klockor

Klockor som gör att du från och med nu alltid kommer att komma i tid och samtidigt ger den befintliga inredningen ett vackert lyft. Här finner du den perfekta klockan för både hemmet och kontoret. Varför inte ta tillfället i akt och införskaffa en ny köksklocka? Hos oss finns exklusiva köksklockor av unik design gällande ram och urtavla. I klocksortimentet nedan finns klockor med urtavlor smyckade med romerska siffror.


Mer om Klockor från Laura Ashley
Klocksortimentet erbjuder av ett väl sammansatt utbud av ur och armaturer i högklassig design, tillverkning och utsmyckning. Vi har både genomskinliga samt färgsatta urtavlor, allt utefter dina personliga referensramar. För den som söker efter klassisk design rekommenderar vi Champagne Gallery, vars ram och urtavla ger ett tidlös intryck av design. För den som söker efter en klocka att placera på bordet rekommenderas varmt Holborn eller för den som föredrar mörkare färgnyanser, Henshaw.

Med ett klassiskt väggur eller bordsklocka kan din redan existerande heminredning få ytterligare personliga känsla och erhålla en helhetsbild som annars är svårt att uppnå utan ett ur. Visa dina inredningspreferenser och införskaffa ett av våra grandiosa väggur eller klockor för placering på bord, byrå samt hylla. Vårt armaturer är skapta för lång hållbarhet men bör behandlas med högsta respekt eftersom dessa är handgjorda konstverk av finaste sort. Inredningstips är att ha ramen i åtanken och inte enbart hänföras av stilfulla visare eller vackert dekorerade urtavlor. Själva inramningen spelar en stor roll gällande vilken effekt av design som ges angående inredningen. Alla våra urtavlor syftar till att tiden tydligt ska kunna läsas av tillsammans med visarna och inramningen. Välkommen att hitta din nya favoritklocka hos oss på anrika Laura Ashley där kvalitet och exklusivitet alltid kommer i första hand.

show blocks helper

Välj färg

Välj mönster

2299 kr
1499 kr
499 kr
Ny
1999 kr
995 kr