Fri frakt vid order över 1000 kr, annars endast 65 kr.
Order före kl 12.00 vardagar behandlas samma dag.
Faktura (även delbetalning), kort- & direktbetalning med Klarna.
Hämta dina varor från vår butik i Stockholm. Våra butiker

Sängkläder

Visar 1–24 av 53 resultat

Exklusiva Sängkläder

Lyxiga sängkläder som tillför en vackrare karaktär till sovrummets inredning. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av påslakanset, örngott, överkast & bäddset. Välj eleganta påslakan bland flera olika kulörer, motiv och mönster. All sängklädsel är tillverkade av den absolut finaste kvalitén. Beställ eleganta örngott med tryckta eller broderade motiv på. Hos oss finner ni stor variation av design bland överkast. Erhåll ett lyxigare sovrum med sortimentet nedan.


Mer om Sängkläder från Laura Ashley
Vi använder enbart de finaste materialen vid tillverkning av våra sängkläder. Örngotten finns i flera olika modeller. Var därför extra noggrann med att kontrolleras dess storlek vid köp av örngott. Detta för att säkerställa önskade mått. Vi har både enfärgade och flerfärgade överkast att erbjuda till inredning av sovrum. Ett överkast är väldigt praktiskt att ha eftersom dessa både förhindrar att smuts hamnar direkt på sängklädsel, samt skapar ett mycket vackert och stilfullt intryck. Tillverkning av sängkläder har gjorts med olika trådtäthet för att uppnå variation mellan serierna gällande personlig önskad komfort och känsla. Med sängkläder kan du enkelt och lätt ge färg och liv till ditt sovrum. Du kan även inreda med hjälp av bäddset för att skapa elegans och harmoni. Vare sig den personliga inredningssmaken eller stil på den nuvarande sängklädseln har vi på Laura Ashley något att erbjuda som passar både din stil och behov av komfort.
Vi erbjuder exklusivt vävda påslakanset i flera olika färgnyanser och mönster. Vi har bäddset för både dubbel och enkelsäng. Om det är sängkläder till barnrummet du söker efter har vi både roliga och inspirerande påslakan, örngott och överkast. Våra bäddset för barn är tillverkade av material med hög kvalitet. Barnsängkläderna har motiv lämpliga för barn mellan åldrarna 3 till 12 år.

show blocks helper

Välj färg

Välj mönster