Fri frakt vid order över 1000 kr, annars endast 65 kr.
Order före kl 12.00 vardagar behandlas samma dag.
Faktura (även delbetalning), kort- & direktbetalning med Klarna.
Hämta dina varor från vår butik i Stockholm. Våra butiker

Speglar

Visar 1–24 av 64 resultat

Exklusiva Speglar

Exklusiva Speglar från oss på Laura Ashley är mer än enbart inredningsdetaljer. Spegelglaset tillför en praktisk funktion genom dess spegelbild, medan spegelram har en vacker estetisk egenskap vars syfte är att rama in dess spegling. Hos oss finner ni enbart dom mest exklusiva speglarna gällande design, konstruktion och tillverkning. Vårt spegelsortiment består av flera olika modeller och former att välja utifrån, exempelvis ovala speglar.

Hos Laura Ashley finner ni ett sortiment av exklusiva speglar i flera olika kulörer och former. Vare sig spegeln ämnas till att användas i sovrummet, pryda en vägg i hallen eller dekorera en yta i vardagsrummet är hög kvalitet alltid en viktig produktegenskap enligt oss. En lyckad spegellösning kan skapa en känsla av större utrymme och trivsammare hem. Vissa speglar främst designade för att monteras på vägg, medan andra bäst lämpas ståendes mot vägg i hallen eller vardagsrum. Sortimentet består även av mindre speglar som är utmärkta angående funktion av sminkspegel eller prydnadsspegel. Spegelkollektionen erbjuder även ett handplockat utbud av bordsspeglar i olika former. Om ni söker efter en sovrumsspegel rekommenderar vi på Laura Ashley en spegel av större storlek eftersom dessa reflekterar en helkroppsbild. Inredning med speglar kan även ge känslan av ett större och rymligare rum.

Vi erbjuder både dekorativa spegelramar och mer moderna, trendriktiga inramningar av spegelglas. Våra spegelramar är självklart tillverkade av högsta tänkbara kvalitet och material. I sortimentet finner ni speglar med tillhörande ram i olika färger och modeller. Vi har allt från spegelramar i massivt trä till speglar med väldigt dekorativa spegelramar. För den som önskar erbjuder vi självklart även speglar utan spegelram, eller med knappt märkbar ram. Inredningstips från oss är att lägga ner en del tid och omsorg på val av spegel, samt spegelram innan man skrider till handling.

show blocks helper

Välj färg

Välj mönster