Fri frakt vid order över 1000 kr, annars endast 65 kr.
Order före kl 12.00 vardagar behandlas samma dag.
Faktura (även delbetalning), kort- & direktbetalning med Klarna.
Hämta från våra butiker i Stockholm och Malmö.

Visar 1–24 av 83 resultat

Klänningar och Tunikor

Varje årstid är unik och därmed finns det stor anledning att uppgradera garderoben inför varje kommande årstidsskifte med våra underbara Klänningar & Tunikor. Vackra klänningar & tunikor är alltid en bra start. Vårt fantastiska utbud av klänningar & tunikor finns i all önskvärd design, mönster och färgkulör. Hos oss hittar du klänningar & tunikor för alla tillfällen. Från moderna och trendriktiga klänningar till mer klassiskt och elegant.


Klänningar från Laura Ashley
Om du är ute efter en fin festklänning rekommenderar vi en cocktailklänning eller fodralklänning vid finare tillställningar. Vid middag kan en Jerseyklänning göra sig till rätta medan en maxiklänning bäst lämpas vid lite mer lediga tillfällen. En stickad klänning är perfekt för att hålla dig varm, medan en sommarklänning bör användas vid varma temperaturer. Hos oss finner ni underbart ljuvliga sommarklänningar med passande motiv för säsongens mode. Våra klänningar & tunikor är alltid tillverkade av finaste material och högsta kvalitet. Vår exklusiva modedesignen är helt unik vilket innebär att du behöver därmed inte oroas för särskilt större risk att någon kommer bära ett liknande plagg som du själv har.
Tunikor från Laura Ashley
En tunika kan både användas som en accessoar och som ett värmande klädesplagg. Tunikans rymlighet ger den en praktisk fördel jämfört med stora, tjocka tröjor. Med tunikor kan du matcha med ett vackert smycke om halsen eller handled. Våra tunikor är alltid tillverkade av material i toppklass och har unik design. Vi anser att tunikan är ett mångsidigt plagg som fler borde öppna upp sina hjärtan till. Vi har tunikor i flera olika färger och motiv. Ett modetips är att matcha outfiten med tunika tillsammans med en färgglad kjol eller kostymbyxor i mörkare färg.

show blocks helper

Färg

Produkt Mönster

Produkt Filter