Fri frakt vid order över 1000 kr, annars endast 65 kr.
Order före kl 12.00 vardagar behandlas samma dag.
Faktura (även delbetalning), kort- & direktbetalning med Klarna.
Hämta dina varor från vår butik i Stockholm. Våra butiker

Läderfåtöljer

Visar alla 8 resultat

Lyxiga Läderfåtöljer

Lyxiga och Exklusiva Läderfåtöljer från Laura Ashley gjorda av högsta möjliga kvalitet gällande materialval och möbeldesign. Välj bland olika lädersorter och tillsätt din personliga prägel. Nedan finner du även läderfåtölj av större modell, så kallade Snugglers. Genom dess större storlek är Snugglers fåtöljer som är perfekt lämpade till läshörnan.


Mer om Läderfåtöljer från Laura Ashley
Vi är stolta som möbeltillverkare att kunna erbjuda läderfåtöljer och snugglers av sällan skådad fantastisk kvalitet. Vi har lagt ner själ och hjärta i dessa fåtöljer med syfte att dessa ska kunna älskas och användas flera år framöver. Tack vare dess naturliga material, kommer åldrandet av möbeln enbart innebära mer personlig karaktär och skönhet. Vi har enbart valt läder som vi vet, med all säkerhet, kommer kunna spegla och inge en aura av klassisk, brittisk heminredning. Våra fåtöljer erbjuder en unik och elegant karaktär som få möbler kan erbjuda. Vi har enbart valt de bästa materialvalen och möbeldesign för hög komfort och estetik. Materialen har alla egenskap av slitstarkt läder men samtidigt ger en mjuk känsla för ökad komfort. Läderfåtöljen kan även kombineras med tygfåtölj för att ge härlig kontrast till det aktuella rummets inredning.
Vård och Skötsel av Läderfåtölj
Vi rekommenderar att ni läser och följer de angivna skötselråden som finns tillgängliga inom varje tillhörande produkt. Eftersom skinn är ett naturligt och levande material behöver det extra vård och tillsyn. Genom att följande angivna skötselråd av fåtölj och dess dynor, kommer både dess hållbarhet och dess bekvämlighet att öka i varaktighet. Vi på Laura Ashley vill inget annat än att ert köp av Läderfåtölj eller Snugglers ska bli ett lyckat köp och en möbel att behålla och vårda en lång tid framöver.

show blocks helper

Välj färg

Välj mönster

Läderfåtöljer

Lynden Leather Snuggler

21900 kr 18615 kr
21900 kr 18615 kr

Läderfåtöljer

Baslow Leather Snuggler

21900 kr 18615 kr

Läderfåtöljer

Abingdon Leather Snuggler

21900 kr 18615 kr

Läderfåtöljer

Burlington Leather Chair

18500 kr 15900 kr

Läderfåtöljer

Alberton Leather Chair

34375 kr 27500 kr

Läderfåtöljer

Addison Leather Chair

27500 kr29219 kr

Läderfåtöljer

Abingdon Leather Chair