Hoppa till innehåll
-50%

Bacall, silvergrå lampskärm i linne/viskos

198 kr448 kr

För en subtil elegans kan du satsa på en lampskärm i silvergrå, den är elegant i uttrycket. Pärlemorsklädd insida som ger mjuk belysning när lampan är tänd.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Etiketter: ,

Bacall, silvergrå lampskärm i linne/viskos

Bacall kommer här i lampskärmar, det är vårt strukturerade och enfärgade gardintyg som nu även används till lampskärmar. Detta för att få den kompletta stilen mellan gardiner och lampskärmar, med samma struktur och färg.

För en elegans kan du satsa på en lampskärm i silvergrå, den är elegant i uttrycket. Pärlemorsklädd insida som ger mjuk belysning när lampan är tänd. Denna skärm kommer att smälta in i de flesta interiörer och här har du möjlighet att kombinera med gardintyg i samma uttryck och färgton Bacall silvergrå gardintyg.

Lampskärmen finns i flera storlekar, och finns i andra färgversioner. Bacall lampskärm är en empire-skärm, en hinkskärm som är sluttande, där toppen är smalare än botten. Fortfarande stram och modern, men lite mjukare i uttrycket än en ren hinkskärm.

Produktinformation:

Våra lampskärmar har ett justerbart fäste, den kan användas till både stora och små socklar, och den kan vändas så att du kan använda den som skärm i taket och på läslampan. (med undantag för de mindre storlekarna, som 5 tum som är en lampskärm och 8 tum som är en mindre skärm)

Artikel: Bacall silverduk.
Material: Viskos 83% Linne 17%, metall och papp
Watt: Vi rekommenderar en 42W halogen, eller LED 6W GLS. Max är 60W
Tvättråd: Borsta av med en torr trasa.

Skärmstorlekar Bacall-skärmar:

• 5 tum: H8cm, bottendiameter 12,8cm, toppdiameter 12cm
• 8 tum: H14cm, Dia21cm
• 10 tum: H20 cm, bottendiameter 26 cm, toppdiameter 18,5 cm
• 12 tum: H26 cm, bottendiameter 31 cm, toppdiameter 21,5 cm
• 14 tum: H29,5 cm, bottendiameter 35,5 cm, toppdiameter 24,3 cm
• 16 tum: H36,5 cm, nedre diameter 40,5 cm, övre diameter 26,5 cm

 

 

 

Ytterligare information

Storlek

, , , , ,