Hoppa till innehåll

Zaria- diamantformad taklampa i glas och krom

3300 kr

Diamantformad taklampa är inget man ser överallt, och i denna eleganta och raffinerade design i glas och metall som ger ett slående intryck. Den är spännande och skulptural i all sin enkelhet

Artikelnr: 3677582 Kategorier: , , Etikett:

Zaria- diamantformad taklampa i glas och krom

En spännande taklampa, en modern och spänstig design.Diamantformad taklampa är inte något man ser överallt, och i denna eleganta och raffinerade design i glas och metall som ger ett slående intryck. Den är spännande och skulptural i all sin enkelhet, och kan lyfta en interiör med sin närvaro, inte bara lysa upp den.
Zaria kommer också som en elegant och spännande lampfot, om man önskar matchande belysning.
Laura Ashley är känd för sin höga kvalitet och eleganta design när det kommer till belysning. Zaria är inget undantag, det visar hur elegant en taklampa kan vara i sin enkelhet med en enkel och modern design. Vår filosofi är att vår design ska vara både vacker och funktionell. Belysning ska både ge bra ljus, men vara ett vackert föremål i hemmet även om funktionen inte används.
Produktinformation:
Artikelnummer: 3677582
Färg: glas och metall
Material: Stål 30% glas 70%
Watt: Max 40W, E27, 11W LED
Storlek: H 40 cm Dia.30 cm Längden på kedjan är max 100 cm (justerbar för att passa där du vill ha den)
Tvättråd: Torka av med en torr trasa, använd en trasa som är lämplig för blanka ytor. Använd inte tvättmedel som inte är lämpliga för en sådan typ av finish. Följ instruktionerna på produkten.