Hoppa till innehåll

Gardintyg- videung i duvgrått på offwhite botten

650 kr

Detta är ett modernt och varmt gardintyg med videung i duvgrå och krämfärgade toner på benvit bakgrund, ett gardintyg som ger en tidlös och klassisk elegans med sin närvaro

Artikelnr: 3652720 Kategorier: ,

Gardintyg- videung i duvgrått på offwhite botten

Pussy Willow, en av våra ikoniska mönsterdesigner. Mönstret återupptäcktes 2011, när våra möbeldesigners granskade Laura Ashleys rika arkiv av mönsterdesign. Den slående orientaliskt inspirerade designen var då med en fågel, och samma pittoreska grenar av videung. Denna moderniserades sedan och designades om till den utgåva vi har idag av Pussy Willow, som har blivit en tidlös designklassiker som finns i flera färgvarianter och som flera produkttyper.

Detta är ett modernt och varmt gardintyg med videung i duvgrå och krämfärgade toner på benvit bakgrund, ett gardintyg som ger en tidlös och klassisk elegans med sin närvaro. Det kräver inte mycket av utrymmet, men ger ett elegant och förfinat uttryck med de slående stilistiska och orientaliskt inspirerade grenarna av gässling.

En förenklad och förfinad elegans som kommer att ge dig mycket nöje. Detta gardintyg kan matchas med tapeten i samma mönster och färgkombination. I vår rika kollektion finns andra inredningsartiklar i duvgrå, vilket gör att du kan skapa en komplett inredning precis efter dina önskemål.

Produktinformation:

Artikelnummer: 3652720
Material: 51% linne, 49% bomull
Mönsterrapport: 44 cm
Färg: Pigeon grå och benvit
Storlek: Tygets bredd: 137 cm, säljs pr. m.
Tvättråd: Kemtvätt

Ytterligare information

Tygrulle

, , ,

Du kanske också gillar …