Hoppa till innehåll
-50%

Harrison, fyrkantig fotoram i koksgrå linne

248 kr

Harrison, fyrkantig fotoram i koksgrå linne, är en sofistikerad och enkel ram. Grov och elegant på samma gång, den koksgrå färgen är modern och tidlös på samma gång.

Artikelnr: 3714876 Kategorier: , , , Etikett:

Harrison, fyrkantig fotoram i koksgrå linne

Harrison är vår serie fotoramar med linne i olika färger. Det finns en elegant strävhet över kombinationen av textil och metall, som gör sig bra på en fotoram. Här kan du enkelt plocka upp färg från inredningen, och spela på den i din fotodisplay. Harrison fotoram finns i flera färger och storlekar, så här kan du skapa det uttryck du vill.
Harrison, fyrkantig fotoram i kolgrå linne, är en sofistikerad och enkel ram. Grov och elegant på samma gång, den koksgrå färgen är modern och tidlös på samma gång. I vår kollektion har vi de flesta produkterna i koksgrå och grå toner, oavsett om det är tapeter, gardintyg, kuddar, mattor eller matta så har du ett val. Denna båge kommer även i en klassisk version, vill du mixa och matcha så är det enkelt. Vår kollektion innehåller flera ramar i silverfärgad metall, så du kan skapa den kombination du vill med ramar för att framhäva de bilder och minnen som du håller varmt om.

Produktinformation:

Artikelnummer: 3714876
Färg: koksgrå
Material: Metall, glas och linne
Storlek: H18cm B18cm D1cm, passar 13 * 13cm bild
Tvättråd: Torka av med en mjuk torr trasa

Du kanske också gillar …