Hoppa till innehåll
-50%

Harrison, silverpläterad dubbel fotoram i koksgrå

448 kr

Harrison, dubbel, silverpläterad fotoram i koksgrå linne, är en sofistikerad och enkel ram. Grov och elegant på samma gång, koksgrå och neutrala nyanser är vanliga i vår kollektion.

Artikelnr: 3690957 Kategorier: , , ,

Harrison, silverpläterad dubbel fotoram i kolgrå

Harrison är vår serie fotoramar med kantband i linne i olika färger. Det finns en elegant strävhet över kombinationen av textil och metall, som gör sig bra på en fotoram. Här kan du enkelt plocka upp färg från inredningen, och spela på den i din fotoram. Harrison fotoram finns i flera färger och storlekar, så här kan du skapa det uttryck du vill.

Harrison, en fotoram i naturfärgat linne, är en sofistikerad och enkel ram. Grova och eleganta på samma gång, koksgrå och neutrala nyanser är vanliga i vår kollektion, de är anpassningsbara och låter dig enkelt ändra uttryck med tillägg av en icke-neutral färg. Oavsett om det är tapeter, gardintyg, kuddar, filtar eller matta så har vi allt i grå nyanser. Vi har även det du behöver för att sätta färg på inredningen, oavsett om det är en kudde eller filt, eller helt enkelt en fotoram. Den här ramen finns även i en större version, vill du mixa och matcha så är det enkelt. Vår kollektion innehåller flera ramar i silverfärgad metall, så du kan skapa den kombination du vill med ramar för att framhäva de bilder och minnen som du håller varmt om.

Ram 4 × 6 Höjd 21cm x Bredd 16cm x Djup 1,4cm
Ram 5 × 7 Höjd 23 cm x Bredd 18 cm x Djup 1,6 cm
Ram 8 × 10 Höjd 31 cm x Bredd 26 cm x Djup 1,8 cm

Produktinformation:
Artikelnummer: 3690957
Färg: kolgrå och silverpläterad metall
Material: Metall, glas och linne
Storlek: Ram 4 × 6 Höjd 21cm x Bredd 16cm x Djup 1,4cm, passar 10 * 15cm bild
Tvättråd: Torka av med en mjuk, torr trasa