Hoppa till innehåll
-50%

Harrison, silverpläterad fotoram i naturligt linne

348 kr

Harrison, en fotoram i naturfärgat linne, är en sofistikerad och enkel ram. Robust och elegant på samma gång, naturlig färg och neutrala nyanser är vanliga i vår kollektion.

Artikelnr: 3733734 Kategorier: , , ,

Harrison, silverpläterad fotoram i naturligt linne / 12,5 * 18cm

Harrison är vår serie fotoramar i linne i olika färger. Det finns en elegant strävhet över kombinationen av textil och metall, som gör sig bra på en fotoram. Här kan du enkelt plocka upp färg från inredningen, och spela på den i din fotoram. Harrison fotoram finns i flera färger och storlekar, så här kan du skapa det uttryck du vill.

Harrison, en fotoram i naturfärgat linne, en sofistikerad och enkel ram. Sträva och eleganta på samma gång, naturlig färg och neutrala nyanser är vanliga i vår kollektion, de är anpassningsbara och låter dig enkelt ändra uttryck med tillägg av en icke-neutral färg. Oavsett om det är tapeter, gardintyg, kuddar, filtar eller matta så har vi allt i naturliga färger. Vi har även det du behöver för att sätta färg på inredningen, oavsett om det är en kudde eller filt, eller helt enkelt en fotoram.

Den här ramen kommer även i en större version, vill du mixa och matcha så är det enkelt. Vår kollektion innehåller flera ramar i silverfärgad metall, så du kan skapa den kombination du vill med ramar för att framhäva de bilder och minnen som du håller varmt om.
Ram 4 × 6 Höjd 21cm x Bredd 16cm x Djup 1,4cm
Ram 5 × 7 Höjd 23 cm x Bredd 18 cm x Djup 1,6 cm
Ram 8 × 10 Höjd 31 cm x Bredd 26 cm x Djup 1,8 cm

Produktinformation:
Artikelnummer: 3733734
Färg: naturfärgad och silverpläterad metall
Material: Metall, glas och linne
Storlek: Ram 5 × 7 Höjd 23cm x Bredd 18cm x Djup 1,6cm passar 12,5 * 18cm bild
Tvättråd: Torka av med en mjuk, torr trasa