Hoppa till innehåll

Josette örngott i duck egg (2st)

495 kr

Josette örngott i duck egg och vitt, i 200TC bomullskvalitet. Mönstret, den subtila färgen och bomullssatinen ger en lyxig känsla.

Artikelnr: 140225 Kategorier: , ,

Josette örngott i duck egg (2st)

Josette-mönstret är ett av Laura Ashleys ikoniska mönster, som har funnits med oss ​​sedan 2004. Mönstret är designat med inspiration från ett franskt slittyg från 1700-talet som upptäcktes i våra arkiv. Detta mönster med sina svängda och blommiga mönster gör sitt intryck i flera av våra produktgrupper. Mönstret, som är extremt elegant med sina klassiska och franska undertoner, med lite inspiration från jugend ger en känsla av subtil lyx.

Josette örngott i duck egg och vitt, i 200TC bomullskvalitet. Mönstret, den subtila färgen och bomullssatinen ger en lyxig känsla. Lätt att kombinera in i inredningen och här kan du skapa ditt eget uttryck med våra produkter och produktserier i både Josette och duck egg.

Mönstret får sin exklusiva och lyxiga känsla från den damastmönstrade designen, det är stilrent, tidlöst och klassiskt och i vår kollektion hittar du garanterat något som matchar, då detta är både modernt och tidlöst i design och färg.

Detta mönster kommer även i stålgrå och duvgrå

 

Produktinformation:

Färg: Duck egg
Mått: 50*75 cm
Material: 100% bomull
Tvättråd: Följ rekommendationen på den påsydda lappen