Hoppa till innehåll

Josette bäddset i stålgrå bomullssatin

1095 kr1995 kr

Josette bäddset i stålgrå och vit, i 200TC bomullskvalitet. Mönstret, den subtila färgen och bomullssatinen ger en lyxig känsla.

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,

Josette bäddset i stålgrå bomullssatin

Josette-mönstret är ett av Laura Ashleys ikoniska mönster, som har funnits med oss ​​sedan 2004. Mönstret är designat med inspiration från ett franskt tyg från 1700-talet som upptäcktes i våra arkiv. Detta mönster med sina svängda och blommiga mönster gör sitt framträdande i flera av våra produktgrupper. Mönstret, som är mycket elegant med sina klassiska och franska undertoner, med lite inspiration från jugend ger en känsla av subtil lyx.

Josette bäddset i stålgrå och vit, i 200TC bomullskvalitet. Mönstret, den subtila färgen och bomullssatinen ger en lyxig känsla. Lätt att kombinera in i inredningen och här kan du skapa ditt eget uttryck med våra produkter och produktserier i både Josette och stålgrå.

Mönstret får sin exklusiva och lyxiga känsla från den damaskmönstrade designen, det är stilrent, tidlöst och klassiskt och i vår kollektion hittar du garanterat något som matchar, då detta är både modernt och tidlöst i design och färg.

Detta mönster kommer också duvgrå och ankägg

 

Produktinformation:

Färg: Stålgrå
Storlek: Enkel: B137cm L 200cm, Dubbel: B200cm L200cm, King: B230cm L220cm, Super King: B260cm L220cm
Material: 100% bomull
Tvättråd: Följ rekommendationen på den påsydda etiketten

Ytterligare information

Storlek

, , ,