Hoppa till innehåll

Laura Ashley kitchen linen bordstablett i grön

155 kr

Enfärgad eller blommig bordstablett? Med bordstabletten Laura Ashley Linen Collection behöver du inte välja, eftersom du kan klä ditt bord i den stil du föredrar bara genom att vända på den.

Laura Ashley kitchen linen bordstablett i grön

Enfärgad eller blommig bordstablett? Med bordstabletten Laura Ashley Linen Collection behöver du inte välja, eftersom du kan klä ditt bord i den stil du föredrar bara genom att vända på den. Denna praktiska vändbara bordstablett är perfekt för att ha ett vackert bord på nolltid vid måltider, frukostar eller middagar. Med sin charmiga rustika design kommer den att blända dig!

Bordstabletten Linen Collection är en del av Laura Ashleys textilkollektion Kitchen Linen. En design för att klä alla hörn i kök och matsal med elegans och enkelhet och som kombinerar enfärgade tyger med tryckta tyger med en rustik design. Plaggen är gjorda av bomull, lin och polyester och lämpar sig för maskintvätt.

Det är en idealisk bordstablett att använda som den är eller att kombinera den med en duk, ett perfekt alternativ både för att skydda ytan och för att ge en annorlunda och fräsch touch till köket eller matsalen. Och det går även bra att ta med på en picknick!

40% Cotton, 30% Linen, 30% Polyester

Storlek: 48x35cm