Hoppa till innehåll

Meredith-Klassisk lampfot i glas

2995 kr

En klassisk lampfot, i tidlös design. En lampfot med klassisk design, modern design och material. Den är förfinad i designen och designen ger den ett exklusivt utseende.

Artikelnr: 3702953 Kategorier: , , ,

Meridith- Klassisk lampfot i glas

En klassisk lampfot, i tidlös design. En lampfot med klassisk design, modern design och material. Den är förfinad i designen och designen ger den ett exklusivt utseende. Meridith är spännande och skulptural i all sin enkelhet, och kan lyfta en interiör med sin närvaro, inte bara lysa upp den. Till denna lampfot rekommenderar vi att du använder skärmstorlek 14, gärna en hinkskärm för att framhäva den skulpturala enkelheten.
Du kan välja att använda en skärm som krämfärgad hinkskärm, eller Fenn- rund skärm i silvergrå siden.
Meridith smälter väl in i de flesta interiörer och kan kombineras med andra lampor i vår glasbelysningskollektion.
Laura Ashley är känd för sin höga kvalitet och eleganta design när det kommer till belysning. Meridith är inget undantag, den visar hur elegant en lampfot kan vara i sin enkelhet med en enkel och modern design. Vår filosofi är att vår design ska vara både vacker och funktionell. Lampan ska både ge bra ljus, men också vara ett vackert föremål i hemmet.

Produktinformation:
Artikelnummer: 3702953
Färg: glas och kromfinish
Material: Stål 14% glas 86%
Watt: Max 60W, Vi rekommenderar en 42W halogenlampa, eller en 11W LED.
Storlek: H49cm Dia.18cm
Vikt: 3,9 kg
Tvättråd: Torka av med en torr trasa, använd en trasa lämplig för blanka ytor. Använd inte rengöringsmedel som inte är lämpliga för en sådan typ av finish. Följ instruktionerna på produkten.