Hoppa till innehåll
-50%

Harrison, stor fotoram i naturfärgat linne

398 kr

Harrison, en stor fotoram i naturfärgat linne, är en sofistikerad och enkel ram. Grov och elegant på samma gång, naturliga färger och neutrala nyanser är vanliga i vår kollektion,

 

Artikelnr: 3649107 Kategorier: , , , Etikett:

Harrison, stor fotoram i naturfärgat linne

Harrison är vår serie fotoramar med linne i olika färger. Det finns en elegant strävhet över kombinationen av textil och metall, som gör sig bra på en fotoram. Här kan du enkelt plocka upp färg från inredningen. Harrison fotoram finns i flera färger och storlekar, så här kan du skapa det uttryck du vill.
Harrison, en stor fotoram i naturfärgat linne, är en sofistikerad och enkel ram. Sträva och eleganta på samma gång, naturlig färg och neutrala nyanser är vanliga i vår kollektion, de är anpassningsbara och låter dig enkelt ändra uttryck med tillägg av en icke-neutral färg. Oavsett om det är tapeter, gardintyg, kuddar, filtar eller matta så har vi allt i naturliga färger. Vi har även det du behöver för att sätta färg på inredningen, oavsett om det är en kudde eller filt, eller helt enkelt en fotoram. Denna ram kommer också i ett mindre format, vill du mixa och matcha är det enkelt. Vår kollektion innehåller flera ramar i silverfärgad metall, så du kan skapa den kombination du vill med ramar för att framhäva de bilder och minnen som du håller varmt om.

Produktinformation:

Artikelnummer: 3649107
Färg: naturfärgad och silverfärgad metall
Material: Metall, glas och linne
Storlek: H 25 cm B 20 cm D 1 cm, passar 15 * 20 cm bild
Tvättråd: Torka av med en mjuk, torr trasa

Du kanske också gillar …