Hoppa till innehåll

Bacall, ljusrosa gardintyg i linne/viskos

550 kr

Bacall ljusrosa gardintyg, ger dig en romantisk look. Tygets struktur och behagliga färg ger det lilla extra som du behöver i en inredning. Detta är en elegant färg, som i gardintygets struktur blir ett fräscht inslag.

Artikelnr: 3720130 Kategorier: , Etiketter: ,

Bacall, ljusrosa gardintyg

Bacall gardintyg, är vårt lätta och strukturerade, enfärgade tyg för gardiner och kuddar. Detta gardintyg i linne/viskosblandning har en vacker och förfinad väv. Strukturen innehåller både fina och grova element på samma gång, och bär märket av att innehålla linne. Bacall faller väldigt fint och är ett elegant enfärgat gardintyg.

Bacall ljusrosa gardintyg, ger dig en romantisk look. Tygets struktur och behagliga färg ger det lilla extra som du behöver i en inredning. Detta är en elegant färg, som i gardintygets struktur blir ett fräscht inslag. Ljusrosa är elegant och här kan du spela på det nostalgiska och det romantiska, eller köra det mot det strama och minimalistiska. Vi har tillbehören för båda riktningarna.

 

Produktinformation:

Artikelnummer: 3720130
Material: 83% Viskos 17% Lin
Mönsterrapport: N/A
Färg: ljusrosa
Storlek: B140cm, säljs per m.
Tvättråd: Vi rekommenderar rengöring.

OBS! Vi rekommenderar att du beställer ett prov innan du bestämmer dig, så att du kan se vilken färg och struktur på rummet du vill ha. Gardintyg/tyg är att betrakta som specialbeställning då vi klipper och beställer efter dina mått. Detta omfattas då inte av ångerrätten.