Hoppa till innehåll

Gardintyg i blått på offwhite bakgrund

595 kr

Detta är ett modernt och varmt gardintyg med videung i blått/havsspray och krämfärgade toner på offwhite bakgrund, ett gardintyg som ger en tidlös och klassisk elegans med sin närvaro.

Artikelnr: 3621238 Kategorier: , Etiketter: ,

Gardintyg i blått på offwhite bakgrund

Pussy Willow, en av våra ikoniska mönsterdesigner. Mönstret återupptäcktes 2011, när våra möbeldesigners granskade Laura Ashleys rika arkiv av mönsterdesign. Den slående orientaliskt inspirerade designen var då med en fågel, och samma pittoreska grenar av videung. Denna moderniserades sedan och designades om till den utgåva vi har idag av Pussy Willow, som har blivit en tidlös designklassiker som finns i flera färgvarianter och som flera produkttyper.

Detta är ett modernt och varmt gardintyg med videung i blått/havsspray och krämfärgade toner på benvit bakgrund, ett gardintyg som ger en tidlös och klassisk elegans med sin närvaro. Det kräver inte mycket av utrymmet, men ger ett elegant och förfinat uttryck med de slående stilistiska och orientaliskt inspirerade grenarna av videung.

En förenklad och förfinad elegans som kommer att ge dig mycket nöje. Detta gardintyg kan matchas med tapeten i samma mönster och färgkombination. I vår rika kollektion finns andra inredningsartiklar i seasprayblått som gör att du kan skapa en komplett inredning precis efter dina önskemål.

Produktinformation:

Artikelnummer: 3621238
Material: 51% Linne 49% Bomull
Mönsterrapport 44cm
Färg: Blå/seaspray, offwhite
Storlek: Tygets bredd: 137 cm, säljs pr. m.
Tvättråd: Kemtvätt

 

Ytterligare information

Tygrulle

, , ,

Du kanske också gillar …