Hoppa till innehåll

Gardintyg mönster av äppelblom/apple blossom i solskenskensgult och grått

595 kr

Gardintyget i bomull och lin, med det tryckta mönstret med äppelblommor är något som kommer att ge dig mycket glädje, kombinera det gärna med tapeten i samma mönster, men med färgerna omvända.

Artikelnr: 3727135 Kategorier: , Etikett:

Apple Blossom, gardintyg i solskensgult och grått

Mönstret som ger sommar och sol inomhus året runt, med gardintyg i solskensgult och grått. Gardintyget i bomull och lin, med det tryckta mönstret med äppelblommor är något som kommer att ge dig mycket glädje, kombinera det gärna med tapeten i samma mönster, men med färgerna omvända.

Apple Blossom mönstret finns i både gardintyg och tapeter, förutom matchande inredningsartiklar. Så även om du inte vill ha ett rum fyllt med äppelblommor i solskensgult kan du ändå njuta av en kopp te från vårt ”Tea for one” eller sätta en löpare i ett äppelblommönster på matbordet.

Att det är vår och vackert råder det ingen tvekan om, och lite solskensgult har alltid varit upplyftande.

 

Produktinformation

Serie: Apple Blossom
Artikelnummer: 3727135
Mönsterrapport: 62cm
Färg: Basfärg solgul, blommor i vitt med grå nyanser i bladen
Material: 51% bomull 49% linne
Mått: B137cm
Tvättråd: Kemtvätt

Detta tyg tillverkas på beställning, vi har satt upp till 12 veckors leveranstid, men du kommer med största sannolikhet ha tyget i god tid innan dess. Behöver du hjälp med att lista ut hur mycket du behöver, eller vill få gardiner av andra textilier sydda, kontakta oss så hjälper vi till.

Du kanske också gillar …