Hoppa till innehåll
-44%

Gosford, blommig tapet med tulpaner i tranbärsrött

498 kr

En blommig tapet som Gosford kommer att ge dig mycket glädje. Det finns flera färger som man kan plocka upp för att matcha resten av interiören, från rött, lila, gult och grönt.

Artikelnr: 113400 Kategorier: , Etiketter: ,

Gosford, blommig tapet med tulpaner. Här i färgen tranbärsröd med lila och gröna toner.

En bekväm och elegant tapet, där tulpanerna verkligen kommer till sin rätt. Tulpaner är en välformad och levande blomma, och i denna form som den presenteras här kommer den att ge mycket liv åt rummet. En blommig tapet som Gosford kommer att ge dig mycket glädje. Det finns flera färger som man kan plocka upp för att matcha resten av interiören, från rött, lila, gult och grönt.

Detta blomstermönster finns också i lilla, och i en stramare, mer preparerad variant med enstaka tulpaner i tranbärsröd skala. Så här har du möjligheterna att ha ett eget tulpanrum, med matchande gardiner och kuddar. Den är flexibel så här kan du byta tillbehör efter årstiderna och ändå behålla tulpanerna som det fräscha och eleganta inslag de är.

Produktinformation:

Artikelnummer: 113400
mönsterrapport: 72,5cm
Färg: Tranbärsröd
Rullstorlek: L10m B52cm
Rengöring: Torka av med en lätt fuktad trasa med ett milt rengöringsmedel. Använd inte starka rengöringsmedel.

Vi rekommenderar att du beställer ett prov av tapeten innan du fattar ett beslut, så att du kan se hur färg och mönster beter sig i ditt hem.

 

Alla våra tapeter tillverkas i Storbritannien.

Du kanske också gillar …