Hoppa till innehåll

Nigella ljusrosa sammetskudde

895 kr

Med en sammetskudde i en ljusrosa färg får du en mjuk och elegant färg i en soffa eller säng. Den är både elegant och fräsch i färguttrycket.

Artikelnr: 3704066 Kategorier: , , Etiketter: ,

Nigella ljusrosa sammetskudde

 

Vår populära Nigella sammetskudde, finns i en mängd olika färger. Denna eleganta kudde, med roulorkkant i mjuk bomull/viskos sammet. Kudden kommer med stoppning av fjäder/dun. Nigella kommer att sätta färg i ditt hem, behöver du en kudde för att fräscha upp inredningen så är Nigella den perfekta basen, som du kan bygga vidare på.
Kombinera gärna Nigella med en mönstrad prydnadskudde, för att skapa kontrast och ge rummet ett flyt. Det krävs inte mycket för att förändra uttrycket i en inredning, lite nya kuddar och filtar så har man gått från vinter till vår.
Med en sammetskudde i en ljusrosa färg får du en mjuk och delikat färg i en soffa eller säng. Den är både delikat och fräsch i färguttrycket. Vill du ha en mer somrig och tropisk känsla så kombinera den gärna med Cosmos sammetskudde. Vår kollektion innehåller andra inredningsartiklar i ljusrosa, hela sortimentet från tapeter till smyckeskrin. Så här kan du inreda med ljusrosa, för att skapa den stil och uttryck du vill ha.
Produktinformation:

Artikelnummer: 3704066
Färg: ljusrosa
Material: Exteriör: 56% viskos, 44% bomull, Roulork-kant: 100% polyester, stoppning: dun och fjädrar.
Storlek: B50cm L50cm
Tvättråd: Rengör

Du kanske också gillar …