Hoppa till innehåll

Tapet, Apple Blossom, solskensgul äppleblom

995 kr

Denna vackra tapet med ett mönster av solgula äppelblommor på vit bakgrund, är fräsch och varm i färguttrycket.

Artikelnr: 113366 Kategori: Etiketter: ,
Tapet, Apple Blossom, solskensgul äppleblom

Mönstret som ger vår och sommar året runt, de ömtåliga äppelblommorna och den läckra solskensgula färgen ger ett varmt intryck till inredningen. Denna vackra tapet med ett mönster av solgula äppelblommor på vit bakgrund, är fräsch och varm i färguttrycket.

Apple Blossom-mönstret kommer i både gardintyg och tapet, förutom matchande inredningsartiklar. Så även om du inte vill ha ett rum fyllt med äppelblommor i solskensgult kan du ändå njuta av en kopp te från vårt ”Tea for one” i samma mönster eller sätta en löpare i äppelblommönster på matbordet.

Att det är vår och vackert råder det ingen tvekan om, och lite solskensgult har alltid varit upplyftande.

 Uppsättning:

Paste the Wall eller Non woven papperstapet, är det enklaste sättet att sätta upp din tapet, du tar lim på väggen och hänger upp tapeten kant i kant och låter den torka. Lätt att sätta upp och lätt att ta bort om du vill ha ett nytt utseende. Vi rekommenderar att du använder vårt tapetlim för uppsättning, om inte använd lim för papperstapet.

 

Produktinformation:

Artikelnummer: 113366
Färg: Solskensgul på vit bakgrund
Mönsterrapport: 52cm
Material: ovävt papper. Här ska lim sitta på väggen, och inte på baksidan av tapeten.
Storlek: B53cm, rullens längd är 10m
Tvättråd: Torka av med en lätt fuktad trasa med milt rengöringsmedel. Använd inte starka rengöringsmedel med blekmedel eller liknande.

Vi rekommenderar att du beställer ett prov av tapeten innan du bestämmer dig, så att du kan se färg och mönster i rummet du vill tapetsera.

Alla våra tapeter tillverkas i Storbritannien.